Heeft u een klus waar wij u mee kunnen helpen?

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom kiezen voor Ivo’s Groen Service?

Wanneer wij een tuin gaan aanleggen beginnen wij natuurlijk altijd met een goed tuinontwerp. Ivo’s Groen Service luistert eerst naar uw wensen en door samen te overleggen komt er een ontwerp op maat tot stand. Een tuinontwerp begint met een inventarisatie van uw tuinwensen. De een houdt van tuinieren terwijl de ander eerder kiest voor een onderhoudsvrije tuin vanwege tijdgebrek of gebrek aan affiniteit met tuinieren. Hierdoor ben je verzekert dat u de tuin krijgt die bij uw wensen past.

Meer informatie ontvangen? Klik dan hier.

Waarom kiezen voor Ivo’s Groen Service?

Weet u niet waar u moet beginnen met het ontwerp van uw tuin of weet u niet meer waar u verder moet?
Waar komt de bestrating en waar laten we het regenwater? Past er wel of geen gazon in uw tuin. En hoeveel planten en wat voor planten kunnen er in uw tuin.
Wel of geen beregening? En wat voor tuinafscheiding moet er komen, een haag of een schutting?
Zomaar willekeurig een aantal vragen die al snel de revue passeren als wij samen over het ontwerp van de tuin praten.

Meer informatie ontvangen? Klik dan hier.

Waarom voor Ivo’s Groen Service kiezen?

Is uw tuin te groot geworden? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen tijd, kennis of zin om uw tuin in weer en wind te onderhouden? Of heeft u simpelweg niet de juiste materialen om het werk uit te voeren?

Dan bent u bij Ivo’s Groen Service aan het juiste adres! Van het wekelijkse grasmaaien tot aan het maandelijks onderhouden van uw tuin

Wij willen dat u tuin lang mee gaat door hem goed en netjes te onderhouden zodat u lang plezier heeft van uw tuin.

Bedrijf?

Heeft u een tuin bij uw bedrijfspand? U en uw personeel hebben waarschijnlijk de handen vol aan werkzaamheden en geen tijd om ook nog eens die tuin bij te houden. Bedrijfstuinen geven wij de zorg die ze verdienen zodat ook uw tuin een visitekaartje van uw bedrijf is.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs en maken we samen met u tuinplannen, zodat u het hele jaar kunt genieten van een tuin die bij u past!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?