Heeft u een klus waar wij u mee kunnen helpen?

Offerte aanvragen
Ivo Woerts
Ivo WoertsEigenaar

Wilt u een tuin laten ontwerpen, renoveren of zelf niet meer het onderhoud doen? Bij Ivo’s Groen Service bent u aan het juiste adres voor uw tuinwensen. Ivo’s Groen Service is een hoveniersbedrijf, dat in de afgelopen 5 jaar veel ervaring heeft opgedaan in de renovatie, het onderhoud en het beheer van groen. Bent u particulier, heeft u een bedrijf, of werkt u voor een overheidsinstelling? Wij helpen u graag met uw groene omgeving.

Ivo’s Groen Service denkt graag met u mee. Tijdens het ontwerp en de aanleg van de tuin houden wij al rekening met eventueel toekomstig onderhoud van de tuin. Zodat u later niet voor verrassingen komt te staan!

Ivo’s Groen Service hoopt u middels deskundig en persoonlijk advies te kunnen helpen met het inrichten en/ of onderhouden van uw droomtuin!
Speerpunten van ons bedrijf zijn dan ook betrouwbaarheid en voor kwaliteit.

Daarnaast zijn wij een deskundig adviespartner. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de inrichting van uw tuin of wenst u advies over het onderhoud van uw gazon of beplanting? Ivo’s Groen Service helpt u graag verder zodat uw tuin een plek blijft om te genieten, nu en in de toekomst!

Graag tot ziens!

Ivo Woerts

Eigenaar – Ivo’s Groen Service

Wat Klanten Zeggen

“Ivo heeft onze tuin weer helemaal zomer klaar gemaakt en wij zijn er weer super blij mee net als vorig jaar!”

ANNET VELTMAN-BOERS •

Recente Projecten

Ivo’s Groen Service is dé hovenier voor Gelderland en omgeving. Met onze ervaring realiseren wij al uw tuinwensen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is Ivo’s Groen Service de aangewezen hovenier.
BEKIJK ALLE PROJECTEN

Vraag een offerte aan!

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs en maken we samen met u tuinplannen, zodat u het hele jaar kunt genieten van een tuin die bij u past!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?